Wat kost het

MEGA heeft een gratis account en drie betaalde pakketten. Hier onder volgt een overzicht waarin de prijs, ruimte en bandbreedte te zien is.

GratisPro IPro IIPro III
Ruimte50 GB500 GB2 TB4 TB
Bandbreedte1 TB4 TB8 TB
Prijs€ 0,00€ 9,99€ 19,99€ 29,99

Meer informatie of bestellen kijk op mega.co.nz.

12 thoughts on “Wat kost het”

 1. er word de hele tijd gevraagd, om een nieuw account aan te maken en als je dat gedaan hebt al 3 keer kom je er niet niet in omdat mail of ww niet kloppen?
  functioneert het wel?

  1. Heb nu Megasync voor backup bestanden. Maar als je de cloud in wilt dan loopt de site om de haverklap vast en kun je niet inloggen. Zat eerst bij KPN, prima backupsysteem maar nu 3 keer zo duur geworden door ander prijsbeleid. Zou nu 33 euro moeten betalen voor 300 gig. Bij mega 9,95 maar als het zo werkt is goedkoop beslist geen goede koop.

 2. Hoe kan ik de bestanden openen? Ik kan namelijk alleen de details bekijken, maar niet de app openen via MEGA. De app die ik via MEGA wil openen staat niet bij de apps van het startscherm.
  Ik heb een iPad 3, en dit vraag ik me af.

  Groetjes Dianne

 3. HELPPPP!

  Ik heb bestanden openbaar gezet en ik was toch niet tevreden ermee en ik heb mijn account per direct verwijderd, maar nu blijken die bestanden nog te bestaan en open te staan!!! Hoe los ik dit op want mijn account is weg!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *