Wat is MEGA

MEGA is een cloud opslag service (cloud storage provider). Het biedt gratis en betaalde online opslagruimte. Hiermee kunnen bestanden online worden opgeslagen en geopend worden via de website of via een speciale applicatie. De naam MEGA is de afkorting voor MEGA Encrypted Global Access.

De dienst is van MegaUpload-oprichter Kim Dotcom en werd op 19 januari 2013 gelanceerd. Precies één jaar na het verdwijnen van de dienst MegaUpload.

4 thoughts on “Wat is MEGA”

  1. Vol enthousiasme Mega geinstalleerd op mijn laptop en een filmpje geupload. Werkte prima. Toen naar mijn desktop. Een mapje met fto’s proberen te uploaden. Ongeveer de helft van de foto’s kwam niet over. Toen ik de foto’s weghaalde werkte de site helemaal niet meer. Wel nog op mijn laptop, maar niet op mijn desktop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *