Wat kost het

MEGA heeft een gratis account en drie betaalde pakketten. Hier onder volgt een overzicht waarin de prijs, ruimte en bandbreedte te zien is.

Gratis Pro I Pro II Pro III
Ruimte 50 GB 500 GB 2 TB 4 TB
Bandbreedte 1 TB 4 TB 8 TB
Prijs € 0,00 € 9,99 € 19,99 € 29,99

Meer informatie of bestellen kijk op mega.co.nz.

23 thoughts on “Wat kost het”

 1. er word de hele tijd gevraagd, om een nieuw account aan te maken en als je dat gedaan hebt al 3 keer kom je er niet niet in omdat mail of ww niet kloppen?
  functioneert het wel?

  1. Heb nu Megasync voor backup bestanden. Maar als je de cloud in wilt dan loopt de site om de haverklap vast en kun je niet inloggen. Zat eerst bij KPN, prima backupsysteem maar nu 3 keer zo duur geworden door ander prijsbeleid. Zou nu 33 euro moeten betalen voor 300 gig. Bij mega 9,95 maar als het zo werkt is goedkoop beslist geen goede koop.

 2. Hoe kan ik de bestanden openen? Ik kan namelijk alleen de details bekijken, maar niet de app openen via MEGA. De app die ik via MEGA wil openen staat niet bij de apps van het startscherm.
  Ik heb een iPad 3, en dit vraag ik me af.

  Groetjes Dianne

 3. HELPPPP!

  Ik heb bestanden openbaar gezet en ik was toch niet tevreden ermee en ik heb mijn account per direct verwijderd, maar nu blijken die bestanden nog te bestaan en open te staan!!! Hoe los ik dit op want mijn account is weg!!!!

 4. Ik heb tijdelijk even extra ruimte gekocht. Moet dit opzeggen voor 11 november. Ben ik dan ook mijn gratis ruimte van 50 GB kwijt?

 5. Ik heb even extra ruimte gekocht op Mega. Dit kan ik opzeggen voor 11 november 2019, die extra ruimte. Ben ik dan ook mijn gratis 50 GB Ruimte ook kwijt?

 6. Wat betekent overdracht tegoed juist ?

  Ik heb 85 GB opslagruimte en 70 GB overdracht tegoed. Wat is het verschil ?
  Stel dat ik 35 GB op mijn opslagruimte zet en ik download 35 GB op mijn computer. Is mijn overdrachttegoed van volledig opgebruikt en hoe kan ik mijn gegevens dan nog benaderen ?

  Ik vind mega momenteel mega-goed, maar zou toch niet graag voor verassingen komen te staan dat ik opeens niet meer aan mijn gegevens zou kunnen geraken.

  Wie weet hier meer van ….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *